Snart bär de av...!

Om några timmar e man 30 000 kr fattigare:P hehe undra va de e vi ska köpa för ngt:P

Köpte ett par grymt snygga stövlar på din sko här om dagen! ett par lårhöga me klack för 399! va halva priset! som hittat tyckte jag då!:D


Jaja nu måste jag göra mig i ordning!


bye bye


Bakat ja....

Idag har jag bakat lussekatter! har suckat på de hur länge som helst och på jobbet kommer de ju inte finnas fören i slutet at november så jag fick ta saken i egna händer:P så fick jag ju svänga ut till älsks jobb och överraska honom me bullar o julmust!

Blir en liten sväng till torp sen tror jag allt! får dock inte köpa så mkt eftersom att vi ska göra ett ganska stort köp på fredag så de gäller o hålla i pengarna:D

Jag har nog världens bästa pojkvän..! igår när jag kom hem så fick jah vänta i köket så kom han med en bukett me röda rosor!<3 Utan ngn speciel anledning utan bara för att han älskar mig!






dags och göra sig i ordning, orkar inte gå runt som en slusk:P

Snart så

Åhh snart kommer älsklingen hit!!! även om de bara senast igår vi träffades så saknar jag honom jättemkt! Och lilla Balto bus! eller lilla och lilla... 35 kg klump e inte så litet precis!

Får la hoppas på att de blir en ganska tidig kväll, börjar 7 imorrn så e inte så sugen på att försova mig när jag har mkt o göra på jobbet:P hehe men slutar ju fem så de ska bli gött som satan!!
Sen jobbar jag bara tills på måndag sen så e jag ledig i hela sex dagar!!

Ska passa på och göra om mina naglar då när de finns så gott om tid till det! Finns inget värre än att sitta där med ingen motivation alls till och göra de för att de tar lång tid och då blir de bara dåligt! Så nu ska de nog allt bli svarta igen som jag hade när jag och Jimmy förlovade oss, fast nu ska de ju matcha halloween;)

Hoppas på att jag hittar ngn snygg halloweenoutfit snart.. har hittat några på korsetten.se men får la se om vi ens ska festa och klä ut oss:P


Näe nu ska jag ta en cigg och ringa mannen min och få reda på hur långt har har kvar innan jag får pussa honom!!=)


Ciao











Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0