vårdepp....?

börjar fan lura påt... har verkligen ingen ork till ngt.. känns som allt verkligen går emot mig just nu...

 allt som e me bilen hela tiden, vet inte en månad på ett bra tag nu som jag inte lagt ut pengar på reparationer på den, kommer inte kunna göra de jag vill nu till sommaren me den utan måste vänta till antingen hösten/vintern å göra de så jag har fått ihop dom pengarna så jag kan göra de jag vill me den,

känns osäkert me jobbet hur de blir, e halvtvek på lägenheten hur jag vill göra me den, om jag vill bo kvar eller om jag vill flytta..?

kärleken går inte som jag vill men de e inte så mkt å styra heller så...!

åhh kan de inte bara gå som jag vill?!? känns som jag behöver ngt å se fram emot... just nu e de att ev få tapetsera om lghen å få den mysig å så som jag vill å även skärtorsdagen:) skiter i om jag kommer va full eller köra, de e fan en utav dom bästa dagarna på hela året....!

fick iaf tagit lite fina kort imorse som ni kanske ser:) måste ta å bleka håret ngn dag å klippa de... ska faktiskt även ta å beställa hårvårdsserien macadamia tror jag de heter:) håret ska tydligen bli helt underbart av de! måste ändå köpa nytt schampoo å balsam så kan lika gärna testa ngt nytt för de känns som mitt hår blivit "immun" emot de jag använder nu för jag tkr de bara könns blask av allt:)

juste lovade ju att jag skulle visa kläderna jag köpte på new yorker för en månad sedan...! får ta å ta lite kort å visa de imorrn:) får se om jag även kanske tar å tar lite kort på min fina samling me sexy lingeries som jag samlat på mig... vill ni de?!?:) e ni snälla kanske ni får se dom påklädda eller så blir de bara bilder på dom utlagda i sängen:)

hoppas ni får en trevlig kväll;) ahh resten som e kvar av den:)

pusss*



RSS 2.0